Zvon Café aniversează 15 ani de existenţă!

         Miercuri, 19 octombrie 2016, brandul Zvon Café împlineşte 15 ani de la deschiderea primei cafenele şi marchează această ocazie printr-o ofertă aniversară: discount de 50% la toate băuturile pe bază de cafea, în toate locaţiile Zvon Café.
În urmă cu 15 ani, la data de 19 octombrie 2001, începea povestea brandului Zvon Café, prin deschiderea primei cafenelei, în Bucureşti, pe Bulevardul Decebal nr. 9. Aceasta nu era doar prima cafenea a brandului, ci prima cafenea de pe Bd. Decebal, devenit între timp renumit pentru multitudinea cafenelelor prezente pe această arteră a Bucureştiului.
Începând cu anul 2007, Zvon Café a început să se extindă, mai întâi la nivel local, în Bucureşti, iar apoi, din 2009, la nivel naţional. În intervalul 2009-2014, Zvon Café a deschis 10 locaţii, două în Bucureşti (Sun Plaza şi C.A. Rosetti), restul cafenelelor acoperind zona Moldovei (Brăila, Focşani, Bacău, Iaşi, Botoşani) şi zona Olteniei (Drobeta-Turnu Severin, Craiova şi Târgu Jiu).
În evoluţia sa, brandul a trecut prin schimbări la nivel vizual, din dorinţa de a fi permanent actual pe piaţă, de a veni cu un aer proaspăt şi cu experienţe noi pentru clienţi. Astfel, rebranding-ul Zvon Café nu a constat doar în reîmprospătarea logo-ului, ci şi la nivel de design. Procesul a început în anul 2015, cu scopul de a aduce un nou concept, o nouă abordare în designul cafenelelor și a fost deja implementat în 5 locaţii (Focşani, Bacău, Brăila, Iaşi și Drobeta-Turnu Severin), urmând ca restul locaţiilor să intre în acest proces cât de curând.
Zvon Café este unul dintre cele mai vechi lanţuri de cafenele din România. Respectând cu stricteţe dictonul “Calitatea face diferenţa” în cei 15 ani de experienţă, brandul se bucură şi astăzi de renumele câştigat şi are în continuare planuri de dezvoltare. În prezent, Zvon Café deţine 8 locaţii, două în Bucureşti (Bd. Decebal şi Sun Plaza Mall) şi 6 locaţii la nivel naţional (Brăila, Focşani, Bacău, Drobeta-Turnu Severin, Craiova şi Târgu Jiu).
Pentru mai multe detalii despre Zvon Café, vă invităm ne urmăriţi activitatea pe reţelele sociale Facebook, Instagram şi Twitter.

Lasă un răspuns