Concept

ZVON Café a apărut în 2001, din sufletul și energia orașului, din nevoia acestuia de a se exprima în mod deosebit prin cafea. Povestea ZVON s-a țesut treptat în jurul ideii unor oameni entuziaști de a crea un loc special și o experiență nemaitrăită pentru iubitorii de cafea animați de spiritul urban. Orașul care a dat suflu acestei idei a fost inițial Bucureștiul, o capitală plină de viață, cu viteze și ritmuri atât de multe și diferite, cu un apetit nebun pentru distracție și nou. Acest hot spot de pe harta României a fost ideal pentru ceea ce creatorii ZVON Café au intuit că trebuie să pregătească: un mix de cofeină, bun gust și vibrații urbane, subtil condimentat cu note picante din viața orașului, care să-i aducă pe oameni împreună și să îi țină în priză cu “ce mai e nou”. Timpul a demonstrat că rețeta a avut succes: o rețea de cafenele ZVON dezvoltată în București și în alte orașe din țară, o cultură proprie creată în jurul pasiunii pentru cafea și a unei experiențe urbane autentice, o comunitate întreagă formată din clienți, prieteni și parteneri.

Misiune

În peste un deceniu de activitate, ZVON Café a devenit un brand cu renume între localurile de profil din România și un fenomen de amploare pentru consumatorii de cafea fascinați de viața orașului. Astăzi, aducem de departe cafeaua lor preferată, iar misiunea noastră este ca împreună să ducem ZVONul tot mai departe, pentru toți cei care împărtășesc aceeași viziune și aceleași valori ca noi.

Valori

Valorile ZVON Café se remarcă în toate aspectele activității companiei. De la preparate, la servicii, ambianță, relația cu clienții, și până la evoluția conceptuală a brandului. Astfel:

  • în rețetele noastre: luăm 100% calitate, punem pasiune, adăugăm pricepere, preparăm unicitate și diversitate;
  • în servicii și în relația cu clienții noștri: ținem la comunicare, respect, încredere și responsabilitate;
  • în reprezentarea brandului: mizăm pe stabilitate, inovație și transparență.

Toate aceste valori stau la baza identității și misiunii noastre, precum și la baza unei culturi a apartenenței pe care o promovăm.