Zvon Cafe

zvon-cafe

Cu o experiență de peste un deceniu de activitate și o rețea de cafenele bine dezvoltată în București și câteva din marile orașe ale țării, ZVON Café continuă să se extindă și să își satisfacă clienții în maniera sa unică.

ZVON Café s-a dezvoltat cu muncă, pasiune, perseverență, multă grijă și atenție către nevoile clienților. Calitatea este cuvântul de ordine pentru noi, iar inovația este una dintre cheile progresului.

Ne dorim să evoluăm și să îmbunătățim continuu experiența clienților noștri. Astfel, vom redescoperi împreună povestea cafelei ZVON, cu secretele și surprizele din spatele ei.

ZVON Café asigura standarde de calitate a produselor și serviciilor, printr-un meniu divers cu răspunsuri pe toate gusturile, o echipă profesionistă, servire impecabilă și o atmosferă aparte, care îmbină stilul simplu cu rafinamentul detaliilor. Savoarea cafelei – marcă proprie, preparatele derivate, ceaiurile, cocktailurile, precum și gustările sau deserturile din meniul cafenelei vor da tonul unei experiențe de neuitat pentru fiecare nou client ce va intra în spațiul ZVON, iar utilizarea unor rețete proprii originale, cu ingrediente atent selectate, va surprinde și cele mai exigente cerințe ale acestuia.

Livrare la domiciliu: Nu
Comenzi online: Nu
Oras: Bucuresti
Adresa: B-dul Decebal, Nr.9, Sector 3
Program: L – D: 10:00 – 02:00
Contact: Telefon: 0720.535.033 | E-mail: office@zvoncafe.com
Web: http://www.zvoncafe.com/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/zvoncaferomania/

Sursa: http://www.evoportal.ro/timp-liber/localuri/zvon-cafe.html

Lasă un răspuns