Espresso

Espresso
Espresso dublu
Espresso Macchiatto
Espresso con Panna
Café Americano
Coffee on the Rocks

Cappuccino & Mousse di Cappuccino

Cappuccino
Cappuccino Italian
Cappuccino Vienez
Cappuccino Venetian
Cappuccino Fredo
Mousse di Cappuccino
Cappuccino Ciocolato
Cappuccino Caramel
Cappuccino NutCream
Cappuccino Amarena

Caffe Latte

Latte Machiatto
Caffè Latte con Panna
Flavoured Latte
Spiced Chai Latte
GreenTea Chai Latte
Amaretto Latte

Specialitati pe baza de cafea

Special ZVON

Espresso? Bifat. Lichior de cafea? Bifat. Cremă de whisky? Bifat. Frișcă, amarena, căpșuni și finetti sticks? Bifat! Ce altceva ți-ai mai putea dori de la această cafea exuberantă creată special pentru tine?

Italian Coffee

Un Espresso siropos, dulce-amărui cu aromă de migdale și multă frișcă pe deasupra. “Madonna mia” pe papile.

Irish Coffee

Cea mai cunoscută din seria cafelelor “de două ori tari”, cafeaua noastră cu whisky îți aduce ceva din asprimea ținutului irlandez, sub norul gros de frișcă cu boabe prăjite pe deasupra.

Copacabana Coffee

Aparent, această băutură e doar un mix de Espresso cu Irish cream și cremă de lapte, dar bând din ea auzi un beat brazilian și vezi parcă valurile de ocean reproduse perfect în dalele de piatră pe faleza din Copacabana, Rio de Janeiro. Să fie de la gustul cremos, de la desenul din topping sau e doar o viziune inexplicabilă în capul tău?

Jamaican Coffee

Nu trebuie decât să sorbi un strop din această cafea cu rom de Jamaica și soarele reggae îți inundă cerul gurii. Simți căldura tropical-umedă de care nici frișca cu stafide de deasupra nu te mai poate scăpa…

Mexican Coffee

Un shot zdravăn de Espresso cu tequila și kahlua, învelit cu cremă de lapte, va trezi mexicanul din tine într-un film de zile mari.

Malibu Coffee

Cu aromă de lapte, cocos și ciocolată, această cafea exotic-spumoasă este numai bună de surfat la o poveste cu prietenii într-o după-amiază însorită de vară.

Zombie Coffee

Când te simți zombie, ai nevoie de ceva zombie. Și ce poate fi mai potrivit decât această cafea zombie, în straturi și culori zombie?

Strong Coffee

Savurează această “de 3 ori cafea”: un espresso dublu, urmat de o cremă de cafea + o cremă de lapte și un topping delicios. Energizează-te și conectează-te la pulsul orașului!

Hot Kiss GoodNight`

Un cocktail de seară pe bază de Espresso, cu cremă de whisky, cremă de lapte și lichior de mentă. Fiind nu numai savuros, ci și foarte senzual, îi vei simți efectul pe buze: cald-mentolat, catifelat și îmbătător.

Specialitati Frappé

Caffè Frappé

Odată intrat în jocul cu Frappé-uri, ai putea începe prin a te relaxa cu unul “simplu”, cum i-am spune noi, bine însiropat, cu aromă de ciocolată, frișcă și alte câteva detalii delicioase pe deasupra…

Caffè Frappé Glacé

Ia-ți inima în dinți, lasă siropurile puțin deoparte și-ncearcă Frappé-ul “simplu” cu înghețată. Totuși, nu te grăbi să crezi că e “cel mai special” Frappé înghețat pe care l-ai băut vreodată, pentru că nici nu ai idee ce urmează.

Frappé in Chocolate

Apare mascat în ciocolată albă și vrea să te surprindă cu lichior de cafea pentru simplul fapt că știe că poate. Restul… e Frappé.

Irish Frappé

Cum de la lichior de cafea la cremă de whisky n-ar fi decât un pas, trebuie să guști neapărat și acest Frappé accentuat cu cremă de whisky. Vei savura fiecare înghițitură…

Vanilla Frappé

Vacanță, soare, liniște dulce… Espresso cald, un fir de lapte, stropi de sirop, bulgări de înghețată, nori de frișcă, vise de vanilie… Totul, într-un pahar de Vanilla Frappé.

Kahlua Frappé

Dacă ești un împătimit al cafelei și nu încerci un Frappé pus în valoare de acest lichior de cafea mexican pe bază de rom, nu știi ce pierzi. Între cremă de ciocolată, lapte, înghețată, sirop de zahăr, frișcă… simțurile tale se vor topi de plăcere într-un mix perfect cu vibe din America Latină.

Cuba Frappé

Un fel de frate mai fin al lui Cuba Libre, “el Cuba Frappé” este un Espresso fierbinte cu rom cubanez și înghețată de Malaga… altfel spus dinamită curată, învelită în cremă de ciocolată, cu lapte, frișcă și stafide. Efectul? Explozie de pasiune.

Cream Frappé

Frappé cremos și light, fără Espresso, pe bază de lapte. Poți să dai cu banul doar ca să alegi mai ușor ce aromă încerci întâi: cafea sau ciocolată. Asta pentru că vei vrea să le încerci pe amândouă, bineînțeles.

Crème de la Crème

Citești “Crème de la Crème”, se vrea a fi o băutură, arată ca un desert și parcă-ți vine să zici “Quoi ?”. Noi îți spunem doar atât: “c’est la crème suprême”. Tu îți alegi aroma, guști și lași “crema cremei” să-ți dicteze acel “je-ne-sais-quoi” al ei…

Chai Frappé

Probabil cel mai revigorant din categorie, acest Frappé reinventat, pe bază de ceai în loc de Espresso, cu lapte, înghețată și cuburi de gheață, te va face să discuți la rece tot ce nu apuci să discuți la cald… Prinde zvonul cu aromă picantă de scorțișoară sau aromă de ceai verde și nu-l lăsa până nu te răcorești!

Milkshake-uri

Milkshake Ciocolată
Milkshake Vanilie
Milkshake NutCream
Milkshake Amarena
Milkshake Mentă
Milkshake Banane
Milkshake Fragola
Milkshake Piersică Albă
Milkshake Fructul Pasiunii

Specialitati pe baza de ciocolata

Classic Chocolate
Flavoured Hot Chocolate
White Belgian Chocolate
Duo Chocolate
Black&White Chocolate
Irish Chocolate
Zombie Chocolate
Ultimate Chocolate

Ceaiuri

Rooibos Smooth Vanilla (Rooibos cu vanilie)

Un ceai roșu african cu aromă caldă de vanilie și multiple proprietăți de purificare.

Jasmine (Iasomie)

Cu un parfum inconfundabil, ceaiul de iasomie are un puternic efect calmant și te eliberează de stres

Green Tea (Ceai verde)

O infuzie verde ideală atunci când te simți toxic și lipsit de vitalitate

Oriental Apple (Măr oriental)

Invocă Orientul într-o ceașcă de ceai fierbinte cu aburi de măr.

Mint (Mentă)

Tonic general și bun digestiv, ceaiul de mentă îți va apăsa butonul de “refresh”.

Wild Berries (Fructe de pădure)

Un amestec divin de fructe de pădure într-un ceai plin de vitamine, benefic pentru imunitate

English Breakfast (Ceai negru)

Cel mai popular în cultura britanică: un amestec de soiuri ce oferă un ceai negru, intens, puternic aromat, perfect alături de un copios mic dejun în stil englezesc

White Peach (Piersică albă)

Un ceai alb, delicat, cu aromă floral-fructată de piersică, care îți va încălzi și relaxa simțurile

Bauturi pe baza de fructe

Lemonade

Încearcă limonada noastră și-ți vei privi ziua prin felii perfect rotunde de lămâie și lime.

Fresh Lemonade

Teleportează-te pe insula visurilor tale, plină de fructe exotice, cât ai zice “Fresh Lemonade!”. Și nu te întoarce de acolo până nu savurezi ultima bucată de fruct și ultima picătură de suc.

Big Chill Strawberry

O limonadă intensă, cu fresh de lămâie, felii de lămâie și lime, dar mai ales cu jumătăți de căpșuni. Punem pariu că nu vei vedea altceva decât jumătățile tale de căpșuni și jumătatea plină a paharului…

Big Chill Mint

Intră în starea supremă de “Big Chill”. E foarte simplu, îți punem noi într-un pahar cu apă tot ceea ce ai nevoie.

Fresh Juice

Dacă vrei să stai fresh și simplu, îți vom stoarce grapefruit sau portocale proaspete. Sau chiar pe amândouă, dacă nu te poți hotărî ce să alegi sau pur și simplu îți sună mai bine combinate.

Ice Tea Lemon

Ai vrea să bei un ceai sau poate un suc natural foarte light, sau parcă o limonadă, dar mai degrabă o combinație între toate astea, care să fie rece și cu fructe proaspete… Greu de satisfăcut? Nu și în zona de ZVON – alege un ceai rece “limonat” și vei fi mulțumit. Cel puțin mulțumit.

Ice Tea Peach

Spune “Ice Tea Peach” și nenumărate bucăți de piersici se vor înghesui să se scalde în paharul tău de ceai rece, printre cuburi de gheață, spre deliciul tău.

Green Ice Tea

Un ceai verde tropical, tematic și matematic fără egal.

Fruit Smoothie

Fresh fructat-însiropat, fix așa cum l-ai visat.

Aloe Cocktail Pineapple

Ai zis cumva “sofisticat”? Uită puțin de Piña Colada cel Alcoolic – îți propunem un fel de “Aloetic Piña Cocktailada”. Mai exact: un cocktail “curat”, non-alcoolizat, cum numai la noi vei găsi.

Aloe Cocktail Grapes

Una dintre băuturile noastre cele mai fresh, savuroase și interesante, acest cocktail va intra fără îndoială pe lista ta de favorite tocmai datorită combinației de aloe vera cu struguri și mentă. Rezultatul e ieșit din comun, dar perfect: gust de natură vie, prospețime la superlativ.